Klik hier om de gratis Quickscan Inter-organisatorische Netwerken te starten.

 

Wat zijn inter-organisatorische netwerken?

Steeds vaker werken organisaties samen om een gezamenlijke opdracht te vervullen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten, het delen van kennis om een maatschappelijk probleem op te lossen en het aanbieden van een totaal service pakket om de klant beter van dienst te zijn. Als drie of meer organisaties samenwerken aan een gezamenlijk doel noemen we dit een inter-organisatorisch netwerk. Deze flexibele organisatievorm brengt tevens complexiteit met zich mee. Organisaties die samenwerken in netwerken dienen om te gaan met wisselende betrokkenheid van partners, verantwoordelijkheden op verschillende niveaus en conflicterende belangen.

PP-beeldmerk-IONMeer informatie?

Geïnteresseerd in een uitgebreide analyse van een inter-organisatorisch netwerk? Proven Benchmark beschikt over een Teamscan, gevolgd door een analyse en concrete aanbevelingen voor bijvoorbeeld een netwerkbestuur, en een Netwerkscan, gevolgd door een uitgebreide analyse van het complete netwerk en een adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Voor meer informatie over het inzetten van scans in de organisatie/het netwerk kan contact opgenomen worden met Jos Breas.